Čerstvější než „čerstvé“

Soutěž „Kuchař roku 2015/2016“

Dne 1.října 2015 proběhlo finále soutěže o nejlepšího kuchaře České republiky o titul „Kuchař roku 2015/2016“, která je pořádána Asociací kuchařů a cukrářů ČR. Každý soutěžící měl za úkol během 3 hodin, z tajného koše zakomponovat a použít produkty/ingredience ve svém soutěžním 3-chodovém menu. Ze sortimentu ARDO byly v tajném koši zastoupeny produkty: Sušená rajčata v peci, Avokádo, Černý kořen, Listový špenát Foglia 125g, Malinové a Mango pyré. Vítězem soutěže a titulem „Kuchař roku 2015/2016“ se může pyšnit pan Tomáš Kourek, Corporate executive chef The Pub Praha. Gratulujeme vítězi i všem finalistům!

Položka 1 - 0 z 4